Efterlad en kommentar


30 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar.

2022.07.21 Skrevet af Reborn Dukke
Jeg er også netop stødt på dette blogindlæg, som er fra i år. det vil jeg råde alle til at læse, før de overgiver deres bog til mellemgaard. derudover er det også godt beskrevet, fordi det viser, hvor svært det kan være at få sin bog ud gennem et forlag og hvad man kan opleve på vejen."</dd>
<a style="color: black;" href="https://reborn-dukke.dk/">Reborn Dukke</a>
<dd>
2022.07.21 Skrevet af https://reborn-dukke.dk/
Jeg er også netop stødt på dette blogindlæg, som er fra i år. det vil jeg råde alle til at læse, før de overgiver deres bog til mellemgaard. derudover er det også godt beskrevet, fordi det viser, hvor svært det kan være at få sin bog ud gennem et forlag og hvad man kan opleve på vejen.
https://reborn-dukke.dk/
2022.07.21 Skrevet af Reborn Dukke
Salgs delen forstår jeg heller ikke, du siger du bruger SAXO Publish som du angiver skulle være gratis, hvor er det præcist, og hvordan for du solgt varen for det synes jeg ikke der står nået om?
Det skal helst give mening, hvis der er et sted man kan komme af med bøgerne på en eller anden måde som er synlig for mange mennesker.
<a style="color: black;" href="https://reborn-dukke.dk/">Reborn Dukke</a>
2022.07.21 Skrevet af <h1 style="font-size: 100%;font-weight: normal;color: black;"><a style="color: black;" href="https://reborn-dukke.dk/">Reborn Dukke</a></h1>
Salgs delen forstår jeg heller ikke, du siger du bruger SAXO Publish som du angiver skulle være gratis, hvor er det præcist, og hvordan for du solgt varen for det synes jeg ikke der står nået om?
Det skal helst give mening, hvis der er et sted man kan komme af med bøgerne på en eller anden måde som er synlig for mange mennesker.
2021.10.15 Skrevet af sonja paulsen
Hej:)
sikke en super side!! Virkelig meget hjælp når man skriver! Mange tak:)
2020.03.10 Skrevet af Elisabeth Kornerup
Hej Ronny
Vil du kontakte mig enten på
Mail el over facebook . Mange
Hilsner Elisabeth ( boede på
Gyvelbakken 1 i Kalundborg ) og vi hang meget sammen i teenage årerne
2019.08.30 Skrevet af سایت مشاوره مشاورانه
Tak for din fantastiske artikel
2016.09.25 Skrevet af Ravns
Hej Ravns. Stort tillykke med det :-) Dog ændre det ikke på, at der er virkelig mange forfattere, der har fået et ja til deres manus - hvis de altså lige betalte først. Det er den form, jeg har noget imod. men dejligt for dig, at det ikke er tilfældet :-) jeg har anmeldt bøger fra Mellemgaard på min blog og har særlig et godt råd til dig. sørg for at tjekke korrekturen. den har jeg og andre bogblogere oplevet som mangelfuld.

Jeg er også netop stødt på dette blogindlæg, som er fra i år. det vil jeg råde alle til at læse, før de overgiver deres bog til mellemgaard. derudover er det også godt beskrevet, fordi det viser, hvor svært det kan være at få sin bog ud gennem et forlag og hvad man kan opleve på vejen.

http://michaelclasen.dk/
********************************************************************
Der skrives om Mellemgaard, at det er et selvudgiverforlag.
Jeg har netop modtaget en kontrakt fra forlaget, hvor jeg ikke skal betale :)
2016.04.02 Skrevet af Rolf
Kære Lene. Jeg vil gerne udgive en ebog på Amazon.com. Jeg er meget glad for den beskrivelse af processen som du har skrevet. Jeg har snakket med dem i USA og mangler nu bare at sende det andet skema til Amazon.
Jeg har et spørgsmål til det andet skema: I 'Part II' går jeg ud fra at man skal skrive at man bor i Danmark og betaler skat hertil. Men hvor mange procent skal man skrive at man skal betale?
Og hvad med punkt 7 - hvilket Reference number skal man skrive der? Jeg går ud fra at man skriver sit EIN-nummer i punkt 5....?

Med venlig hilsen Rolf

Hej Rolf

Mange tak for din kommentar og dejligt, at du kan bruge opskriften. det er dog ikke mig, der har lavet den, men derimod JanK (forfatter) og han har givet mig lov til at lægge den ind på min hjemmeside, så den kan komme andre til nytte :-)

Jeg kan derfor ikke hjælpe dig med dine spørgsmål, men jeg vil henvise dig til newpub. du kan finde links til dette fantastiske netværk under fanen -selvudgiver- herpå hjemmesiden. forfatterchat- og debat er en gruppe på facebook, hvor der også er en del, som selvudgiver på amazon, der kan du helt sikkert også få hjælp.

du må da meget gerne lægge mere info + links om din bog her i kommentarfeltet. er altid interesseret i at høre om nye bøger :-)

mange hilsner Lene
2014.11.11 Skrevet af Astrid
Hejsa.. kunne ikke lige finde en mail at skrive til. Er det muligt at komme på listen som anmelder?:)
Jeg har bloggen: womanwhoreads.blogspot.dk

Hilsen
Astrid
2014.06.22 Skrevet af Kaj Sørensen

d. 17/10-2014
Det skal siges, at forlaget Mellegaard har et blandet rygte blandt forfattere. Jeg har selv anmeldt bøger fra dem og kender andre bogbloggere, som har haft ligende oplevelser med udgivelser herfra. Nemlig at korrekturen er mangelfuld - hvilket den ikke bør være, hvis man betaler 10-13.000 kr for en udgivelse. En af de bøger, jeg selv anmeldte, der var faktisk en god historie gemt, men det var tydeligt at en redaktør burde have været mere indover og finpudset historien.

Derudover kan jeg henvise til disse debatter på fyldepennen.dk
- https://www.fyldepennen.dk/debat/235590/mellemgaard-brugerbetaling
og
- https://www.fyldepennen.dk/debat/237887/tilbudt-udgivelse-af-forlag-men

Vil man finde flere tråde om Mellemgaard, så kan jeg varmt anbefale at søge i Newpub grupperne på facebook. Der ligger en del tråde med medlemmernes erfaring.

Jeg har intet imod medudgivelsesforlag, som jeg -personligt- anser Mellegaard for at være. Derfor burde det også stå klart og tydeligt på deres hjemmeside, at de udgiver bøger via medfinancering fra forfatteren. Det burde stå på forsiden eller under "kontakt."

Derudover synes jeg, at man skal kigge nøje på kontrakten. Som selvudgiver kan man hyre meget hjælp for 10-13.000 kr. Ebøger er noget, som de fleste kan lære. et kursus i dette koster omkring 6-700 kr. Der findes forskellige platforme til dette. Den mest kendte er nok saxo publish, hvor forfatteren ikke afgiver sine rettigheder til bogen og får 70 % af fortjenesten.

Er det svært at finde en korrekturlæser, så er der eks. http://www.writersaid.dk/, men der er også en hel liste på Newpubs hjemmeside; http://www.newpub.dk/leverandorer/

så undersøg markedet nøje og læs kontrakten igennem med en lup. Hvor meget er du villig til at afgive af dine rettigheder og afkald på fortjeneste i forhold til de 10-13.000 kr? Derudover kan jeg jo kun sige, at jeg har anmeldt bøger -udgivet hos mellemgaard- hvor korrekturen var mangelfuld og der burde have været en skarpere redaktør indover for at få historien frem. Dette er mine personlige erfaringer.
vælger du et medudgivelsesforlag, så undersøg alting nøje og søg forskellige steder efter folks oplevelser med forlaget.

Personligt ville jeg aldrig vælge mellemgaard. Jeg ville hellere tage et kursus i ebøger, forsider kan ofte købes til meget få penge. Der findes faktisk flere steder, hvor flotte fotos kan købes billigt, hvis man ikke selv kender nogle. Her kan jeg igen anbefale forfatter-grupperne på facebook - de er en kilde til viden og selvudgivere deler ofte gavmildt ud af den for at hjælpe andre.

Så nej mellemgaard er ikke for mig. Så vil jeg hellere starte fra bunden, lære de nødvendige færdigheder, beholde rettighederne og en større del af overskuddet selv. Under min selvudgivelsesfane er der flere manualer, som er lette at gå til. Det er muligt at lære selv og kan gøres for et langt lavere buget end de 10-13.000 kr.

når man har et overskud, så kan man lægge pengene tilside og få trykt pbøger, eller bruge steder som gopubli.sh, der har print on demand. Hos BoD skal man også være obs på, at man ofte kan komme til at afgive sine rettigheder og samtidig betale et fast beløb i en årrække - så igen vær opmærksom.

bogmarkedet er inde i en stormfuld periode, hvor det er godt at se sig for. at blive forfatter er en livsdrøm for mange. det ved jeg, for skrivning er i mit blod. jeg begyndte at drømme om forfatterskabet, da jeg var 16 år. men lad ikke drømmen forblænde dig ind i en dyr løsning. hav fornuften med dig - selvom nedenstående lyder virkelig flot og forførende.

mvh Lene D. Møller


Kære Lene D. Møller

Forlaget mellemgaard har skrevet på vores hjemmeside under manuskripter og på facebook at vi modtager gerne fondsmidler, sponsorater eller lignende tilskud til produktionen.
Når vi beder om et tilskud til produktionen af en udgivelse, er der ikke tale om egenbetaling i den forstand, at forfatteren betaler for en selvudgivelse, eller at forlaget ikke tager del i den risiko, der altid vil være ved et bogprojekt. Forlaget mellemgaard er et traditionelt forlag, der tilbyder forlagsverdenens klassiske kerneydelser: faglig vurdering af materialet, dybdegående redigering, grafisk tilrettelæggelse, trykning, distribution, salg og markedsføring. Når vi ser os nødsaget til at bede om et tilskud, så hænger det sammen med, at tiderne i forlagsbranchen har ændret sig markant de sidste 10-15 år, og det reflekterer vores måde at drive forretning på. 
Når de store forlag kan tilbyde en forfatter en udgivelse uden tilskud, så sker det ud fra en kalkule om, at bogen vil kunne tjene alle produktionsomkostninger ind og samtidige generere et overskud til forlag og forfatter. Det har det bedrøvelige resultat, at disse forlag alene binder an med bestsellerudgivelser af etablerede navne, hvad enten der er tale om danske udgivelser eller oversat litteratur. Hører man ikke til i denne gruppe, så er sandheden desværre nok, at sandsynligheden for at komme gennem nåleøjet er ualmindelig lille, hvis ikke totalt fraværende.

Heldigvis består forlagsverdenen ikke af store forlag alene. Der er mange andre muligheder for at få udgivet sit manuskript, og her kommer vi til vores egen forretning. Hos mellemgaard er vi nemlig ikke bange for de skæve udgivelser eller for forfattere, der ikke optræder på bestsellerlisterne. Vi har valgt at satse på mangfoldighed, men det betyder også, vi er nødt til at tænke i anderledes økonomiske baner end de traditionelle for at få det hele til at hænge sammen. Enhver udgivelse er en satsning, og det så meget mere, når man arbejder med smalle udgivelser. Og derfor er tilskud til udgivelsen en betingelse, vi er nødt til at stille, for at vi kan arbejde kvalitativt med manuskripterne. Vi er ikke et selvudgiverforlag, hvor man blot smider en pose penge og får en udgivelse, man ellers i øvrigt selv er helt ansvarlig for og må sejle i sin egen sø med. Som allerede nævnt er forlaget nemlig med hele vejen.

Når vi vurderer, et manuskript er af en så høj kvalitet, at vi kan arbejde med det, så laver vi – når kontrakten er i hus – en målrettet indsats med at finpudse og tilpasse det, så kvaliteten bliver endnu højere. Der er således professionel sparring hele vejen fra råmanuskript til udgivelse. En bog skal også præsentere sig godt som en smuk vare, så vores grafikere arbejder indgående med hver enkelt udgivelse (igen sammen med forfatteren) for at sikre et indbydende og professionelt produkt.

At producere bøger er altså en langvarig og bekostelig proces, og hertil kommer altså den risiko, forlaget altid må løbe. Derfor kan det ganske enkelt ikke lade sig gøre at producere en bog uden en bidrag til de mange omkostninger, der løber på undervejs. Et tilskud betyder imidlertid ikke, at det er forfatteren, der skal tage hele risikoen for udgivelsen. Tværtimod er der tale om et ligebyrdigt samarbejde, hvor begge parter yder deres til at få realiseret et projekt, der måske eller ikke ville være blevet til noget. Derfor er to af forlagets kerneværdier også medansvar og den medbestemmelse, der følger med. Det finder vi selv er en ansvarlig og anstændig forretningsmodel, og det håber vi også, at vores forfattere vil give os ret i.

Hvis du henviser nye forfattere får de rabat og skal kun betale 10-13.000,- kr. i tilskud afhængig af hvilken genre og omfangsrigt manuskriptet er og ellers kommer pengene måske igennem fonde. Du får selvfølgelig også rabat.

Med venlig hilsen
Kaj Sørensen
Forlagschef

Forlaget mellemgaard
Lorentsvænget 20
5270  Odense N
Tlf.: 23991943 / 65903642

www.mellemgaard.dk

2013.09.20 Skrevet af Søren
Hvad skal opsætningen være til en almindelig bog eller en E-bog
Du skriver på siden lidt omkring det:
http://xanadues-imagination.mono.net/kunsten-at-lave-en-ebog---praktisk-guide

Kan du give besked om hvordan det præcis skal sættes korrekt op.
Via office word 2013, eller indesign CC

Salgs delen forstår jeg heller ikke, du siger du bruger SAXO Publish som du angiver skulle være gratis, hvor er det præcist, og hvordan for du solgt varen for det synes jeg ikke der står nået om?
Det skal helst give mening, hvis der er et sted man kan komme af med bøgerne på en eller anden måde som er synlig for mange mennesker.

ISBN delen siger du Saxo sætter ind for dig, men hvordan gør de lige det, har du sørget for at din bog har en tom A4 eller A5 side under din indholdsfortegnelse, som gør at du kan få dem til at indsætte det, hvorefter du selv kan hente en gratis bog kopi ned til dig selv på din egen computer, med ISBN nummeret indsat, og de andre data som er nødvendige.

Jeg håber du har tid til at give mig svar på dette.
sblarsen1 (A) live.dk

Hej Søren.

Hvis du læser forordret under selvudgiver-fanen, så vil du se, at jeg ikke er selvudgiver. De artikler, du spørger indtil, er nogle som andre har skrevet, og jeg har fået lov til at bruge. Det står i boksen øverst over hvert indlæg, hvem der har skrevet artiklerne.

Jeg vil anbefale dig at tage et kig på Newpub, De har både en hjemmeside og forskellige grupper på facebook, hvor man kan få hjælp til de områder, som du efterspørger. Der er også forfatterchat og debat gruppen på facebook, samt selvudgivernetværket,

Disse netværk kan give dig de svar, som du søger. Endelig kan du også kigge under links, jeg har endnu ikke så mange, men der er nogle enkelte, som kan hjælpe dig (mod betaling) til at sætte din egen ebog op. Du kan også bruge det gratis program Calibre til at konvertere en ebog. Igen er dette ikke noget, som jeg selv har erfaring med, men mit netværk siger, at det ikke er så kompliceret.

håber at dette var en hjælp.

mange hilsner Lene
2013.02.08 Skrevet af Birgit Ankerstjerne
Hej Lene.

Jeg har linket til din super gode hjemmeside. Håber det er okay?
(Indlæg: Forlag og links)
Vi snakkes.
Mvh.
Birgit Ankerstjerne
http://birgitankerstjerne.blogspot.dk/

Hej Birgit. det er jeg meget glad for. jeg lægger også et link til din under links.

mange hilsner Lene
Skrevet af xanadue
Hej Marie
Jeg har nu gået og tænkt lidt over din kommentar, og hvordan jeg skulle formulere mit svar. Først og fremmest tak for din kommentar. Det varmer, når jeg får at vide, at min side og oplysninger kan bruges, da jeg bruger meget tid og mange kræfter på den.
Jeg har hørt mange forlag udtale, at de er begyndt at modtage engelske historier, men ofte er disse historier skrevet på et primitivt engelsk, som ikke er egnet til udgivelse. Jeg siger ikke, at de ikke vil tage imod din historie, eller at du ikke skriver godt engelsk. Det er blot vigtigt, at hvis du sender den ind på engelsk, så vær sikker på, at sproget er af en høj standard.
Nervøsiteten for ens tekst, tror jeg, hører med til territoriet. Meget af det man skriver i starten, er heller ikke altid det bedste. Redigeringen er det, som finpudser ens tekst. Tilbagemeldinger er også en stor hjælp. Hvis du går ind under links på min side, så henviser jeg her til forskellige sider, hvor det er muligt at finde andre med forfatterdrømme, lægge sine tekster ind og evt. finde en gruppe, hvor man udveksler tekster og giver hinanden kritik. Det var sådan jeg selv startede. Jeg havde så meget mavepine, da jeg lagde min første tekst ind på fyldepennen.dk
Jeg har læst Stephen Kings - On writing. Han beskrev, at hver gang han aflevere en ny bog til sin hustru, så kan han ikke tage øjnene fra hende, mens hun læser. Han studere hvert eneste træk i hendes ansigt, og sidder med stor nervøsitet, når han ser, at hun er nået til et stykke tekst, hvor han håber, at hun vil reagere på en bestemt måde. Det førte til en ret ubehagelig køretur, hvor han næsten ikke kunne holde øjnene på vejen, og hun skældte ham en smule ud. Så selv de store forfattere med mange udgivelser bag sig mærker usikkerheden.
Jeg kan ikke tilbyde dig at læse din tekst, da jeg for tiden prøver at skrue ned på mine engagementer, fordi jeg planlægger nogle projekter, som kræver planlægning og tid. Derimod synes jeg, at du skal kigge på de forskellige hjemmesider, hvor andre forfattere, forfatterspire og skrive interesseret er medlemmer. Der er så meget at lære derinde. Det er som sagt der, jeg selv begyndte og lærte mine første vigtige læsioner.
2013.01.27 Skrevet af Marie
Hej Xanadues. Jeg er en pige på 17 og det at skrive, både digte og historier, har længe været en stor passion.
Jeg er dog i tvivl om, om mine historier faktisk er noget værd. Jeg er igang med en lige nu, som jeg elsker at skrive, men som sår tvivl hos mig. Jeg ville høre om der er nogen muligheder omkring, at få dig, eller en anden du vil foreslå, som "Beta". (Altså, en der vil læse min historie, rette den til og give mig konstruktiv respons!)

Og så ville jeg høre, om du ved noget om forlagene; Tager de danske forlag imod Engelske historier?:)

KH
Marie. :) xx

(Ps. Mange tak for denne blog. Jeg har læst dine punkter omkring at sende manus til forlag osv. og det gjorde mig i godt humør, da jeg nu ved lidt mere om det! Mange tusinde tak!! xx)
Skrevet af Xanadue
Tak skal du have Birgit. Det er rart at få kommentarer :-) Jeg bruger meget tid på siden, så det glæder mig, at den kan bruges.

Mange hilsner xanadue
2012.12.11 Skrevet af Birgit Ankerstjerne
Ups! Lille rettelse.
Hej Xanadues.

Tusind tak for den flotte side, men masser af tips og inspiration. Jeg synes rigtig godt om din side. Den giver hjælp til at udvikle sig,som forfatter og til at komme videre.
Mvh.
Birgit Ankerstjerne
ankerstjernebooks.blogspot.dk
2012.03.24 Skrevet af xanadue
Tak for begge jeres kommentarer :-)

Jeg har rettet dit navn Dirksen, ups - sådan noget skal stå rigtigt!

Har ikke oprettet en profil på forfattersiden, men dem som har, har kun godt at sige om den, så den ros kan du tage til dig Jepser, og tak fordi du linker tilbage til min side.

Har netop ændret designet for mine Links. Det var noget af et arbejde, men regner med at oprydningen omsider går i gang. Har også lige fået undervisning i grammatik af min svigermor, som er pensioneret dansklærer. Jeg regner med at oprette en side om netop det grammatiske, fordi det er så vigtigt for læseoplevelsen, og især hvis man gerne vil udgives, fremfor at havne i forlagenes skraldespand med det samme.

Blev selv overrasket over, at det grammatiske ikke er så vanskeligt igen, det handler blot om sætningsanalyse og de forskellige retningslinier. Sad og fandt grundled og udsagsled på tre A4 sider, og det har været guld værd at bruge tiden på det.
2012.03.24 Skrevet af Christian Dirksen
Hej igen Lene
Lad mig tilføje til min tidligere hilsen at jeg selvfølgelig linker til dig fra min hjemmeside (fra listen over de mennesker som hjælper mig mest).
Jeg har opdaget at du også linker til min side fra din liste over forfattere m.fl. Det er jeg meget taknemmelig for, og jeg kan se at der faktisk er nogen der finder frem til min side via din. (Eneste bemærkning er at måske skulle du lige rette mit navn til 'Dirksen' :?)
Jeg hjælper er par begyndere fra Fyldepennen og henviser ofte til de gode råd som man kan finde 'hos dig'. Så bliv ved med dine nyttige råd og synspunkter.
Bedste hilsner, CD
2012.03.13 Skrevet af Jesper Pagaard
Hej Lene,

Tak for din henvendelse omkring Forfattersiden.dk og link dertil. Jeg linker nu retur til denne side. Det sker herfra: http://www.forfattersiden.dk/reference.php

Du havde desværre ikke angivet nogen e-mail adresse, så jeg bruger i stedet dette kommentarfelt til at kvittere for modtagelse ;-)

PS. Hvis det ikke allerede er sket, håber jeg, at du vælger at oprette en profil på Forfattersiden.dk og fortsætter dine skriverier der.

Venligst (og på genhør) fra Jesper
Forfattersiden.dk
2012.03.10 Skrevet af Xanadue
Tak for begge jeres kommentarer, samt rosen til både min hjemmeside og min skrivning.

Louise - Jeg vil heller aldrig glemme den aften, hvor vi sad i din lille romantiske lejlighed, og jeg havde et kapitel i hovedet, som jeg bare måtte have skrevet ned. Du tog det heldigvis pænt, og det var med bævrende hjerte, at jeg læste det højt. Dengang var min skrivning stadig noget hemmeligt, som jeg kun delte med meget få.
Sådan er det heldigvis ikke mere, og det er en lettelse :-)

Chris: Tak for rosen og for at jeg måtte anmelde din bog "I dragens øje." Det var ens tor tillid, som du viste mig, og jeg fik en super god læseoplevelse. Jeg er meget glad for, at du oplever, at hjemmesiden kan bruges, for så tjener den det formål, som jeg har for øje.
2012.03.05 Skrevet af Chris:D
Hej Lene
Vejen til at blive forfatter kan være lang og kringlet. Der er konkurrence om pladserne og masser af forhindringer undervejs, ofte skabt af den horde af selvbestaltede ’kulturånder’ der ganske vist ikke selv kan skrive, men som lever for og af at udtrykke forhastede og overfladiske vurderinger af andres forfatterskab.
Den direkte vej til rigdom og berømmelse går ikke via tastaturet med mindre man i forvejen er kendte for et eller andet. Men heldigvis er der kreative og stædige mennesker der som du ikke kan lade være med at skrive alligevel, og det er præcis dem som det er værd at læse.
Du har også opbygget en overskuelig hjemmeside som blandt andet hjælper andre med at komme i gang. Jeg har selv stor glæde af at bruge den, og den må være god, for kendskabet til den breder sig som ringe i vandet, og flere og flere linker til den.
Fortsat held og lykke med siden – og med forfatningen!
2012.01.27 Skrevet af M. Louise
Hej Lene
Virkelig flot hjemmeside, sikke en kamp for at få en bog udgivet, jeg håber virkeligt det lykkedes for dig, du har så inderligt fortjent det. Du er fantastisk til at skrive, glem aldrig det.
Glemmer aldrig en aften i Kalundborg, hvor du skrev et lille udpluk fra en af dine utallige fantasy historier, der handlede om drager, var bjergtaget efter at have lyttet til dig og ville bare have mere. Et minde jeg altid vil holde i mit hjerte.
Knus fra din veninde
2011.12.14 Skrevet af Xanadues-Imagination
Tak for begge jeres kommentarer. Rosen varmer og gør mig stolt. Jeg har fået ryddet op i min linksamling, så der nu er mere orden i den. Det føles rart at få gjort.
Dog er listen over opgaver herinde lang. Jeg skal stadig have lagt nogle historier herind.
Så skal jeg have fundet flere forfatteres hjemmesider eller blogs, så min linksamling kan blive opdateret.
Der skal luges ud i alle slåfejl, stavefejl og rettes sætninger.
Så vil jeg gerne skrive om det at være indadvendt kontra udadvendt, da jeg selv, helt personligt, har en oplevelse af, at mange som skriver har en indadvendt (introvert) personlighed. Er begyndt at samle marteriale til den side.
Derudover vil jeg også gøre mere ud af galleriet under inspirationsbog. Det er ikke helt optimalt, og kan gøres bedre, så det skal der ses på. Jeg har også lavet tilføjelser, som der skal tages billeder af og sættes herind :-)

Men det er et hyggeligt arbejde, og jeg arbejder stadig på at blive udgivet. Håber at I har ret i, at det nok skal lykkes en dag.

mvh Lene alias xanadue
2011.12.09 Skrevet af Lotte Norlyk
Hej Lene.
Hvor er det bare en flot hjemmeside og meget inspirende for mig. Så mange gode oplysninger og gode råd, hvor er det dejligt at du vil dele dette. At se hvordan du går efter din drøm, og det lyser ud af dette hvor glad du er for at skrive. Jeg er sikker på at du nok skal blive udgivet en dag, du kæmper for det, og som du skriver kræver det jo blod, sved og tårer.
Det har givet mig mange gode idéer og input, og jeg er klar over at nu er det også tid for mig til at begynde at arbejde på det. På at skrive og blive bedre.
Jeg er sikker på at jeg vil vende tilbage til din hjemmeside mange gange herefter, for jeg skal ind og se nogle af alle de links du har lagt ud, både til andre forfattere og til kurser, forfatterskoler osv. Men også for at se på alle dine gode råd igen.:-)
Venlig Hilsen
Lotte ( musvitten på fyldepennen )
2011.12.02 Skrevet af Mette Julin
Hej Lene
Jeg tager virkelig hatten af for din hjemmeside + ihærdighed. Jeg tror fuldt og fast på, at det nok skal lykkes dig en dag.
Jeg kan fortælle, at jeg selv er forfatter og udgiver på Tellerup (kan anbefales - de er SÅ fantastiske overfor deres forfattere, ligesom forfatterne har en god kontakt indbyrdes). Jeg bruger stort set de samme skriveteknikker som dig. Jeg kan heller ikke sætte mig ned og sige, at jeg SKAL skrive 1000 ord pr. dag el. lign., til gengæld kan jeg så i perioder skrive hver eneste aften indtil meget sent, hvis inspirationen er der. Jeg har vænnet mig til ikke at presse mig selv. Nogle gange kan der gå måneder imellem jeg skriver, andre gange skriver jeg konstant (undtagen arbejde, spise, sove) i måneder i træk.
Så pøj-pøj. Jeg er meget spændt på at læse dine værker, når du får dem lagt op :-).
Venlig hilsen
Mette Julin
2011.11.27 Skrevet af Lene alias Xanadues-Imagination
Tak for jeres kommentarer. Jeg blev glad, da jeg så dem :-) Jeg har brugt meget tid på siden, og vil komme til at bruge meget tid på den fremover. Det er ikke planen, at udviklingen herinde skal gå i stå, da jeg hele tiden får nye erfaringer.

Min næste ambition er at få lagt en PDF fil herind, som indeholder Clarissa af Svalen - en elverindes historie.
Dog skal den kraftig redigeres, hvilket jeg skal finde tiden til. Den berømte tid, som der altid er mangel på.

Dernæst skal jeg have luget ud i slåfejl, stavefejl og formuleringer, som kunne forbedres. Har også brugt en del tid på at finde baggrunden for de ordsprog, som bruges i skirvekredse, og det vil jeg også gerne have lagt herind.
2011.11.15 Skrevet af Sune
Hej Lene

Det er efterhånden blevet en ganske god side du har fået lavet. Har siddet her til aften og læst en del på den, og vender helt sikkert tilbage af og til :-)
2011.10.25 Skrevet af Christian W. Jensen
Hej Xanadue..

Inspirerende sted du har lavet her. Håber den bliver opdateret regelmæssigt :)
Er ligesom dig bidt af en gal skrivemaskine og har netop udgivet min egen roman her i august, men er nu i gang med forsættelsen (fordi jeg skal vide hvad mine personer nu finder på)... Vi kommer måske aldrig til at leve af, at skrive, men det skal da ikke afholde os fra at leve for at skrive

Christian W. Jensen
www.christianwjensen.com
CWJensen (på saxo's forfatterskole)
2011.09.10 Skrevet af xanadue
Jeg ville være den første til at skrive en kommentar på xanadues-imagination.

Hjemmesiden er stadig kun i opstartsfasen (faktisk kun dag nr.2), men jeg føler allerede spændingen og glæden over dette projekt.