Gys og gru fra fortiden

Hvis du er interessere i historier om gengangere fra fortiden, så er dette stedet at finde de gamle legende og vandrehistorier.

http://www.historie-online.dk/special/gys/index.htm

Dustin Weaver

-I'm a professional comic book artist. I've been working as such since the year 2003.

-I've worked on X-Men, Star Wars, King Kong, and a lot of other little things.

http://dustinweaver.blogspot.dk/

Unicorn Lady

En engelsk hjemmeside med alt, hvad hjertet kan begære om enhjørninger. Siden har også boganbefalinger, som ligeledes er på egnelsk.

http://www.unicornlady.net/

 Vampyr

På denne side finder du en grundig gennemgang af vampyrere, t-shirts med vampyrmotiver, bøger og vampyrfilm. Er du til vampyrer, så er denne side simpelthen guf!

http://www.vampyrer.dk/

 The Medieval Bestiary

En engelsk hjemmeside med oplysninger om de mytologiske bæster, som folk troede fuldt og fast på i middelalderen. En virkelig spændende side, især hvis du skriver fantasy og søger oplysninger.

http://bestiary.ca/

Det overnaturlige

Vi er en gruppe der tager ud i Danmark, for at kunne dokumentere det paranormale, hos enten det private eller i det offentlige. Vores 1. prioritet er at hjælpe folk med deres “unormale” hændelser. Enten at afkræfte de hændelser, eller faktisk bekræfte at der foregår unormale ting. Dette gør vi gennem ny moderne udstyr, som vi får gennem vores partnere i St.Augustine, Florida.

http://overnaturligt.dk/

Skjaldenes Bibliotek

Her finder du de gamle sange, som skjaldene sang i middelalderen. Siden kan godt være lidt svær at finde rundt på, men den er bestemt et besøg værd.

http://www.skjaldesang.dk/

Historicum

Historicum er en virksomhed, der arbejder med historiske aktiviteter og emner, som produktion af historiske dragter, afvikling af pædagogiske projekter, kurser, foredrag, event, vejledning og rådgivning.

http://www.historicum.dk/

Vikinge-kamp gruppen Fenris

Holder til ved fyrkat i Jylland. Træner ca. 2 gange om ugen og er for alle. Se deres hjemmeside for flere oplysninger. Det ser virkelig spændende ud.

http://www.fenrisnet.dk/news.php

Bliv elev på Hogwarts

Nu er det muligt at blive optaget på et dansktalende Hogwarts med magilektier og en lærerstab af de helt utrolige. Læs regelsættet først og lav så din avatar.

http://hogwartsschool.dk/

Tea Hotspot

På denne side finder du alt, hvad du kan ønske at vide om te. Den japanske te ceremoni er også at finde på denne side.

http://ollboks.dk.telia.net/~u173501549/Tea/index.htm

Husmoderen

De to forfattere bag bogen Hold da helt hus, og deres hjemmeside er fyldt med gode råd.

http://www.husmoderen.dk/

WebWitch

På denne webside finder du oplysninger om mange forskellige holistiske behandlingsmetoder og uddannelser, om krystaller, engle, gudinder og shamanisme, lidt om kost, vitaminer, mineraler og urter.

http://www.webwitch.info/index.htm

ElfQuest

Tegneparret bag kulttegneserien Elverfolket. Dette er den officielle hjemmeside, hvor alverdens oplysninger om tegneserien og fanfiktion kan findes.

http://www.elfquest.com/index.php

Dukkehuse

Er du ligesom jeg vild med denne miniature verden, så er disse links relevante.

http://www.kjdesign.dk/

http://miniaturehuset.dk/

http://www.dukkehusshoppen.dk/

http://www.dukkehus.dk/

http://www.lundby-dukkehus.dk/

http://www.dukkehus-miniature.dk/?id=228048

Især denne hjememside er god,her kan du købe opskrifter på små hæklet tæpper og diverse kits til møbler.

http://www.dukkedesign.dk/default.htm

På denne hjememside kan du finde massere af gratis print-selv guf, lige fra gamle spil til et Anders And blad. Der er også spændende tips til at sætte gamle dukkehuse i stand.

http://tanjal.dk/

Nyt i knipling

Hvis du skulle være interesseret i knipling, og se hvordan dette håndarbejde også kan gøre moderne, så er denne hjemmeside sagen. Der er også en begynderbog med mange flotte mønstre, som frit kan downloades.

http://www.nytiknipling.dk/

Bogbinding

Alt hvad du vil vide om bogbinding, forklaret på engelsk og komplimenteret med superfede billeder, som let forklarer processen.

http://www.ferdinando.org.uk/book_binding.htm

Find bogen

Mangler du en bestemt bog, så kan du søge efter den her. Du kan søge efter nye og antikvariske bøger.

http://www.findbogen.dk/index.php

Alternative reoler og møbler til bøger

På disse sider finder du alt fra en behagelig biblioteksstol, hvor du kan have en del bøger lige ved hånden, til systemer som bookworm, der kan vrides og hænges på utallige dekorative måder.

http://mocoloco.com/archives/002492.php

http://www.kommodo.dk/product/88

Bliv boghandler

Dette må bestemt være uddannelsen for enhver bog-elsker. Her kan du finde alt om uddannelsen og dens praktikmoduler.

http://www.bogelev.dk/index.php

Writers´Rooms

Billederne viser, hvordan og hvor mange forskellige forfattere har skrevet deres værker.

http://www.guardian.co.uk/books/series/writersrooms

Bookshelf Porn

Her er billeder af bogreoler, biblioteker og alt andet med bøger. Nyd de fantastiske billeder og bliv måske inspireret til at lave dit eget bog-rum.

http://bookshelfporn.com/

Bookcase Porn

Bogkasser af enhver art, og flere af dem er simpelthen flotte, sjove og lige til at savle over. klik på linket og bliv inspireret.

http://www.bookcaseporn.com/ 

PaperBlanks

Laver de mest smukke notesbøger, jeg nogensinde har set, og jeg har selv købt en del. Dette er den officielle hjemmeside for deres produkter.

http://www.paperblanks.com/dk/en/

Tegnefilmpodcasten

Danmarks eneste podcast og blog om håndtegnet animationsfilm.

http://tegnefilmpodcast.blogspot.com/

Laserdisken

De har en bunke anime og film, som du ikke finder alle steder. Det kræver ligeledes ikke et visakort for at handle hos dem, og de gør rigtig meget for at finde de ting, som man søger. Blandt andet fandt de begge sæsoner af MASK (en tegnefilm fra 80érne) til mig. Det var en julegave til min bror, så det var bare skønt at de kunne hjælpe mig.

Det anime, som jeg anmelder på min blog, er for det meste købt hos dem.

http://www.laserdisken.dk/html/

Pegasus

Handler med tegneserie, ofte de sjældne af slagsen. De er ligesom laserdisken meget behjælpelige med at finde det, som du søger efter.

http://pegasus.dk/ 

Faraos Cigarer

Er du til tegneserier, rollespil og ligende, så er dette butikken for dig.

http://www.faraos.dk/

Civile.dk

Reenactment af den amerikanske borgerkrig, har i Danmark stået på i over 10 år nu. I starten bestod den civile enhed mest af konerne til de mænd som deltog i hobbyen og gruppen manglede mål og midler. Meget er sket siden da og vi er nu en seriøs gruppe, som tager vores hobby alvorligt og som holder af at formidle historie på denne anderledes måde.

http://www.civile.dk/

Høje hæle

Høje hæle har en virkning på både kvinder og mænd. Kvinderne bliver mere feminin og kvindelige. Mænd bliver bløde i knæene og de rigtige Mænd bliver mere galante.

Med høje hæle (stiletter) er der to muligheder - Enten hader man dem eller også elsker man dem.

Lige et PS: For nemheds skyld skriver jeg oftest kun sko i teksten, men der kunne lige så godt have stået støvler i stedet for.

http://www.høje-hæle.dk/

Walking on a thin line

Desillusioneret drømmer - prøver ikke at flyve for højt, af frygt for hård landing. Bosat i paradis med drømmemanden. Elsker dyr, litteratur, smykker, mode, sort/hvide fotos, naturen, smukke ting. Elsker duften af vinden, af dyrepels og fedtede børnefingre. Elsker lyden af havet, af træer, der bevæger sig i vinden, af stilhed, intethed. Elsker synet af mennesker, der holder af hinanden, af en forælder, der giver sig tid til sit barn.

http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

Tapethuset

Har smukke tapeter og fototapet. Det er dog især deres vintage tapet, som jeg finder inspirerende.

http://tapethuset.dk/

Blandet Landhandel

En meget spændende butik med gamle møbler, tøj og vintage tapet. Er man til antikke og gamle ting, så er det et virkelig spændende sted at gå på opdagelse og måske finde noget til sit hjem.

http://blandet-landhandel.dk/

Antix

Er en 800 m2 stor butik, som har alt muligt blandet. Tag et kig på deres hjemmeside eller kør derud. Det er et absolut spændende sted.

http://www.antix.dk/forside/

Papirklip

De smukkeste papirklip lige til at printe ud, især de japanske og kinesiske er utrolige.

http://www.hb1.dk/

Troldspejlet

Denne side behøver faktisk ikke nogen præsentation. Her er alt, hvad der røre sig indenfor børn og unge, samt voksne - der endnu ikke er blevet kedelige ;-)

http://www.dr.dk/dr1/troldspejlet