Links


Ereolen

Her er det muligt både at købe og låne gratis ebøger. Der er en video på siden, som meget enkelt fortæller, hvordan siden bruges.

https://ereolen.dk/

Fantastik - foreningen for de fantastiske genre

Foreningen blev startet i 2003 af en flok entusiaster, der følte at der var et behov for at det fantastiske fik et forum herhjemme. Dette blev til foreningen Fantastik. At de havde ret kan ses i det støt stigende medlemstal, og de lange række af arrangementer der holdes.

http://www.fantastik.dk/index.shtml

Udgiver desuden bladet Himmelskibet 4 gange om året.

http://www.himmelskibet.dk/

Bogmarkedet

Fagblad for den danske bogbranche.

http://www.bogmarkedet.dk/

Fyldepennen.dk

http://www.fyldepennen.dk/

Hvis du gerne vil skrive, have kommentarer til dine tekster eller diskutere emner med andre, som også skriver, så kan du oprette en gratis profil. Du kan lægge dine historier ind, så andre kan læse dem og få gode råd. Jeg har selv været medlem i mange år, og kan kun anbefale siden. Der er både amatørforfattere, samt forfattere, som er blevet udgivet.

Fyldepennen har også sin egen blog;

http://www.fyldepennen.dk/blog/

 

Perfektion

http://www.splask.dk/perfiktion/

Denne hjemmeside blev oprettet under saxo´s onlineforfatterskole. Det er et mere lukket sted end eks. fyldepennen, og du skal søge om optagelse, før du kan se visse dele af debat-forrummet, samt læse tekster. Jeg har dog aldrig oplevet, at nogen er blevet afvist. Et sted, hvor det også er muligt at lave interne grupper.

 

HUF

http://huf-online.dk/

HUF står for Håbefulde Unge Forfattere. Det er et site for amatør- og udgivne forfattere under 30 år. Jeg er ikke selv medlem, men har kun hørt rosende ord om dette site.

 

Forfattersiden.dk

http://www.forfattersiden.dk/

På Forfattersiden.dk kan du få afløb for dit behov for at skrive (og forhåbentlig blive læst). Det er brugerne, der selv leverer indhold og vurderer hinandens indlæg. Du kan straks begynde at browse rundt på sitet og finde inspiration.

 

Movellas

Alle har en historie at fortælle. Læs og skriv fede historier, mød andre læseheste og forfatterspire. Også mulighed for at skrive fan fiction.

http://www.movellas.com/