Newpub

Jeg har hentet dette direkte fra Newpubs hovedgruppe på facebook. Det er et meget spændende forum, som jeg varmt kan anbefale, hvis du har interesse i selvudgivelse.

NEWPUB

OBS: Alle ansøgere til gruppen skal:

1) Klikke her på siden på knappen "Bliv medlem af gruppen" OG:
2) udfylde indmeldelsesskemaet:
http://goo.gl/xu25Xk

Som medlemmer optages KUN forfattere (også in spe) og andre som er tilknyttet bogbranchen / arbejder med forfattere og litteratur. 

GRUPPENS FORMÅL: 
NewPub gruppen er et åbent, kollegialt forum, hvor vi deler viden, erfaringer og spørgsmål om publicerings- og forretningsmuligheder med henblik på at sikre forfattere de bedst mulige erhvervsbetingelser. Vi er alle slags skrivende og mange professionelle fra alle ender af bogbranchen. Endnu ikke udgivne og hobbyforfattere er meget velkomne, men det er professionelle standarder og løsninger der er vores formål. Alt hvad vi skriver er synligt for alverden. Transparens og deling er kerneværdier i NewPub. 

REGLER: 
Gruppen beskæftiger sig med forfatteres forretning og arbejde - ikke med litteratur. Gruppen må ikke bruges som plakatsøjle for egne interesser eller almindelig orientering om egne produkter og aktiviteter. Det forventes, at alle indlæg er saglige og sandfærdige. Reklame, hvervning, kunde- og jobsøgning, stærke holdninger og anstødeligt sprog frabedes ligesom i øvrigt alle indlæg, der ikke knytter relevant til gruppens formål. Sådant vil blive slettet. Hold altid en god og venlig tone! Lad være at bezzerwizze. Jeg sparker trolde o.a. ud. Det er derfor gruppen fungerer så godt. Hjælp gerne aktivt med at varetage disse principper - tak!

NewPub er AFHÆNGIG AF MEDLEMMERNES STØTTE:
NewPub drives frivilligt og tager meget tid, netværket er afhængige af medlemmernes støtte. Så når du selv oplever nytte og glæde af medlemskabet, sætter vi stor pris på at du støtter med et frivilligt medlemsbidrag fra tid til anden. Se mere her:
http://www.newpub.dk/info/stoet-newpubs-arbejde/

NOTIFIKATIONER: 
Facebook-TIP: Under fanen NOTIFIKATIONER inde på gruppen bør du slå notifikationer TIL, så du modtager e-mail, når der startes en ny tråd, eller nogen svarer på dine indlæg.

NewPub har en gruppe mere, som du nu også kan blive medlem af :

NewPub Opslagstavlen - Her annoncerer vi nyudgivne bøger, bogreceptioner, litterære arrangementer, møder, kurser, services m.v.
http://www.facebook.com/groups/320427901367946/
Læs gruppens regler under ”OM” – når du melder dig ind!

Se mere og find vores artikelsamling på:
WWW.NEWPUB.DK

Mange venlige hilsner
Karsten Pers, stifter af NewPub

www.karstenpers.dk - forfatterrådgivning

Billedet er frs Bogmessen 2013, hvor Newpub vandt Saxos innovationspris på 50.000 kr.