Online bogbutikker for både E-bøger og fysiske bøger


Saxo

En af de store online boghandler i Danmark. Her er alt fra e-bøger til fysisker bøger. Bøger på dansk, engelsk og brugte bøger.

http://www.saxo.com/dk/

 

Arnold Busck

Bøger, e-bøger, kontor og hobby artikler. Derudover er der mulighed for at oprette din egen bogblog.

http://www.arnoldbusck.dk/

Ebørnebøger.dk

Hos ebørnebøger.dk elsker vi børnebøger, og vi ved, at vores læsere går igennem mange udviklingstrin fra 2-15 år. Forfattere og forlag bruger meget energi på at lave bøger, der rammer netop disse udviklingstrin, så det duer ikke blot at smide alle børnebøger i en stor ‘rodekasse’, som man desværre ofte ser på andre hjemmesider.

Derfor har vi udviklet vores unikke søgesystem, så man hurtigt og let kan sortere i titlerne og finde bøger, der passer til præcis det trin læseren er på.

http://www.eborneboger.dk/

 

Riidr

Riidr er et softwarefirma, der sælger e-bøger og laver applikationer til at læse e-bøger. Siden vi startede i 2010, har vi arbejdet på at gøre det let at købe og læse danske e-bøger uanset hvor i verden, man befinder sig. Vi startede firmaet, fordi vi elsker både bøger og teknologi og gerne vil være med til at digitalisere læseoplevelser og bogbranchen.

http://da.riidr.com/

 

Novelleforlaget

Mantraet, der driver os, er Passion for novellen. En passion, vi ønsker at dele med dig, der allerede kender genren og ligesom os værdsætter den korte, men indholdsrige fortælling. Novellen giver til stadighed mulighed for at være et litterært frikvarter, kort, men med en historie, der fænger og med stof til eftertanke i lang tid.

http://www.novelleforlaget.dk/home.php

 

Lipst

Lipst ApS tilbyder download af digitale udgivelser.
Alt indhold er lagt ud med rettighedshaverens accept og download er således fuldt legalt.

http://www.lipst.dk/